Moroccan oil

Søger du et naturligt alternativ til de mange kosmetiske produkter du anvender til hud og hår? Jeg kan varmt anbefale Moroccan oil, som udvindes fra Argan træet i Morokko. Moroccan oil kendes måske bedst som Argan oil og anvendes i dag i et væld af produkter til pleje af hud og hår. Moroccan oil udvindes gennem en speciel koldpresningsproces, der tilsikre, at olien bedst bevarer alle sine naturlige egenskaber og sit høje indhold af både E-vitamin, antioxidanter og organiske fedtstoffer - således at det ikke er nødvendigt at tilføre kunstige tilsætningsstoffer. Sidstenævnte har derfor også haft den betydning, at førende kosmetologer, massører og frisører i den grad har taget produktet til sig. Læs mere om alle de gode egenskaber ved Moroccan oil på denne side og hvordan du kan købe det.