Hvorfor bruge Rawfood og glutenfri fødevarer?

Du har med garanti hørt om Rawfood, det har været en yderst debatteret emne de seneste par år.. ikke mindst fordi det ligesom så mange andre ting er kommet til - og på en måde er et produkt fra Hollywood. Rawfood som navnet afslører er råt mad. Eller mere præcist drejer Rawfoods sig om mad, som ikke er blevet kogt eller på anden måde oversteget 42 grader på noget tidspunkt i processen. Derfor består Rawfood i høj grad af grøntsager, frugt, nødder, korn, bønner, tang og vegetabilske olier, som alle er fyldt med energi - råt og økologisk. På mange måder passer Rawfood sammen med Paleo-mad. Paleo eller stenalderkost er mad, som blev spist af mennesker i stendalderen. Det vil sige intet pre-produceret mad såsom en frysepizza. Ideen bag og grunden til, at Rawfood minder om Paleo er, at fokus er på at minimere eller faktisk helt undgå at spise kulhydrater. Dette betyder at Rawfood også er oplagt, hvis man ønsker at tabe sig.

En anden tendens, som har vist sig at holde ved er glutenfri fødevarer. Der er faktisk rigtig mange mennesker, som ikke kan tåle gluten. Ofte ved man ikke, at grunden til at man går og har fordøjelsesproblemer er, at man bør spise glutenfri fødevarer. Man kan nemt blive testet for, om man kan tåle gluten eller ej og der findes nu til dags et kæmpe sortiment af glutenfri produkter, som du nemt kan købe online, hvis du ikke gider at skulle gå fra butik til butik for at finde de rette fødervarer som er glutenfri.