Multibane

Kvalitetsprodukter til sportsanlæg

Sportsanlæg kommer i mange forskellige opbygninger og modeller og anlægges tilpasset de behov der ofte findes i nærområdet. Netop denne forskellighed har denne virksomhed specialiseret sig i over de sidste 30 år og kan derfor tilbyde skræddersyede løsninger inden for multibaner, golfbaner, tennisbaner eller kunstgræs fodboldbane.

Spar vedligeholdelse med en kunstgræsbane

En kunstgræs fodboldbane optimerer chancerne for sejr og er godkendt af FIFA. Kunstgræs har generelt den fordel af den ikke kræver nogen form for vedligholdelse i modsætning til naturligt græs. Der er med andre ord ikke behov for hverken græsslåning eller vanding. Med en kunstgræs fodboldbane kan der spilles kampe hele året rundt, da der ej heller skal tages hensyn hvis der er meget vand på banen.

Multibaner til mange forskellige formål

En multibane danner rammerne for leg og fysiske udfoldelser og giver de bedste betingelser for sikker leg. Multibaner er helt jævne og giver en vis afstødning i forhold til asfalt, hvilket gør at den er optimal til rulleskøjter og andre lege, hvor der er en vis sandsynlighed for at børn og unge kan falde og slå sig. Har du interesse i en multibane bliver den naturligvis skræddersyet til det miljø den skal anlægges i, så den bliver en integreret og naturlig del heraf.