Hayat kildevand

Hayat: Kildevand direkte fra Tyrkiet

Mærket Hayat kildevand kommer direkte fra Tyrkiet. Navnet lyder en smule ukendt for mange danskere og det er helt forståeligt. Det betyder Liv på tyrkisk og netop fordi det kommer derfra, har det en helt særlig smag.

En smag der har gjort det populære i store dele af Europa. Det er ikke super velkendt hos alle danske endnu, men bliver det løbende som folk får øjnene op for det. En af de seneste initiativer de har lavet for at få flere børn til at drikke deres kildevand, er ved at putte Disney figurer på dem.

Vi ved alle sammen hvilke tiltrækningskraft Disney kan have på de små søde børn. Det er derfor helt forståeligt, at de har forsøgt sig med den strategi og hvis den lykkedes er det kun positivt. Alt for mange børn og unge har en usund livsstil og fedme er et globalt problem i alle aldersgrupper.

Så alle med for mange kilo på sidebenene bør overveje Hayat kildevand som alternativ til diverse læskedrikke. Cola, Fanta, juice og saftevand indeholder alle store mængder sukker. Så benyt dig af det kaloriefrie kildevand, hvis du gerne vil tabe dig.

Der findes  mange forskellige slankekure og gode råd, men vi ved jo godt hvad vi skal og ikke skal. Drik rigelige mængder vand, gerne 2-3 liter dagligt, og drop de usunde vaner med slik, sodavand, fastfood og chips. Så kan du hurtigt se mirakler på vægten! Det er i bund og grund ret simpelt.