Computer tasker

MacBook Sleeve

Apples MacBook’s har i de senere år revolutioneret markedet for bærbare computere og tilbehør dertil. I gamle da var computertasker til bærbare computere blot en form for skuldertaske, men i dag har MacBook’ens elegante og stilrene design fået modeindustrien til at udvikle specifikke produkter som pepper MacBook’en lidt ekstra op når den er pakket væk.

De typisk gammeldags computer tasker er nemlig blevet erstattet med et særligt MacBook sleeve som giver samme beskyttelse og effekt som en almindelige computertaske, men som er meget mere smart. Et MacBook sleeve er nærmest nu bare en forstørret håndtaske som kun er designet med ét formål; at opbevare og beskytte en MacBook i.

Den nye generation af computer tasker

Et sådan MacBook sleeve består af et tyndt lag stof på ydersiden og et blødt polstringsmateriale derunder. En sleeve er så udstyret med en lynlås som løber næsten hele vejen rundt i kanten, som gør at en MacBook er hurtig og nem at få bakset derind. Når lynlåsen så er lukket helt til, vil computeren være godt beskyttet uden at fylde meget mere end hvad den ville gøre uden et sleeve.

Et MacBook sleeve fungerer samtidigt som en form for cover for computeren, mens de gammeldags computer tasker kun var skabt til transport. Ligesom ved covers til iPhones og iPads, fås der et MacBook sleeve til enhver smag i form af farver og motiver. Det er altså en nem og enkel måde at både beskytte og personliggøre sin dyre MacBook på.