Wallstickers istedet for tapet

Wallstickers istedet for Tapet

Hvis man hører til dem som gerne vil gøre noget ved væggene i køkkenet, i spisestuen eller måske soveværelset, men som samtidigt er for doven til at opsætte nyt tapet i hele rummet eller måske kun at male, findes der en ret simpel måde at løse det dilemma på; løsningen kaldes wallstickers.

Faktisk er wallstickers ved at være ekstremt populær som udsmykningsform, og så er det lige meget om det er på badeværelset eller børneværelset. Det fede ved wallstickers er nemlig at de kan sættes op på alle typer af tapet og så er det ekstremt nemt at arbejde med. Ved korrekt montering vil selv ikke engang det trænede øje kunne se forskel på om et motiv er malet på tapetet eller om der er opsat en wallsticker – også selvom der er tale om billige wallstickers.

 

Billige Wallstickers pynter på børneværelset

Der findes billige wallstickers til alle hjemmets rum, og det eneste som er påkrævet, er at væggen er dækket til med tapet. På få minutter kan man med selv billige wallstickers, ændre den kedelige væg med hvidt tapet til en hvid væg med et farvestrålende motiv af én eller anden art. På børneværelset kunne det for eksempel være gavnligt med billige wallstickers med bamser, prinsesser eller lignende.

Med selv billige wallstickers er det dermed blevet muligt at opnå et fedt udtryk på væggen uden at skulle til at skifte tapet først.